Wanneer we het hebben over belangrijke vragen is het leven, is: “Wil je met me trouwen?” misschien wel de meest gewilde maar ook meest gevreesde vraag der vragen. Als jij denkt klaar te zijn om deze vraag aan je geliefde te stellen, zijn er eerst een aantal dingen die je moet overwegen! Wacht nog even met het aanschaffen van een dure verlovingsring en het bezeren van je knieën door het vele oefenen van de huwelijksaanzoek positie. Laten we beginnen bij het begin en drie hele belangrijke punten bespreken, zodat jij straks heel zelfverzekerd kan beginnen met het plannen naar een gelukkig getrouw leven.

1. Wees ervan overtuigd dat ze "JA!" zal zeggen.

Oke, ik begrijp echt wel dat er al allerlei doemscenario’s door je hoofd zijn gegaan en het kijken van iedere proposal gone wrong video op social media draagt daar natuurlijk ook niet aan bij. Dit is het schoolvoorbeeld van een onvoorbereide man! Natuurlijk begrijp ik dat het huwelijksaanzoek een grote verrassing moet worden en geloof me, als je vriendin al een vermoedden heeft dat je haar ten huwelijk wilt gaan vragen, dan kan het door de juiste uitvoering nog steeds een hele grote verrassing zijn.

Hebben jullie het wel eens over trouwen gehad? Wilt je vriendin überhaupt wel trouwen? En zijn er nog dingen die zij graag gedaan of bereikt wilt hebben voordat ze toe is aan deze nieuwe relatiestatus? Praat hierover en weet dan tenminste zeker dat jij en je partner op dezelfde lijn zit voordat de timing van je huwelijksaanzoek op het verkeerde moment plaats vindt.

Huwelijksaanzoek, verloven, verrassing, aanzoek, verloofd,
huwelijksaanzoek, hoge veluwe, koppelshoot veluwe, gelderland, voorjaar,
huwelijksaanzoek, verlovingsring, leiden, zuid holland, verloofden, fotosessie, loveshoot,

2. Ga in gesprek met personen die belangrijk zijn voor jullie.

Nu je toch het gesprek over trouwen begonnen bent kun je er gelijk achter komen of het nodig is dat je haar ouders om de hand van hun dochter moet vragen. Je wilt toch niet dat de verloving zorgt voor een probleem met je toekomstige schoonfamilie.  Bereid je goed voor op dit gesprek, neem de tijd! Wees er niet te luchtig over en wees bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

3. Spaar voor een mooie verlovingsring.

Als je eenmaal zeker weet dat je klaar bent voor een huwelijksaanzoek is de volgende stap misschien wel de langstdurende van allemaal: sparen voor een ring. Kom er achter wat voor soort verlovingsring jouw partner mooi vind. Je moet duidelijk weten wat haar favoriete metaal, categorie en steenkleur zijn om er achter te komen hoeveel je aan de verlovingsring gaat uitgeven. Kies een realistisch budget en stel dan een spaardoel in. Geef jezelf hier de tijd voor en maak er niet een te strakke planning voor, onvoorziene kosten kunnen je spaardoel zo in de weg gaan zitten.

Weddingdeco, ringdoosje, hexagon, roze ringdoosje, huwelijksaanzoek, verlovingsring, zwarte diamant,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: