De eerste keer dat ik Jenny ontmoette was tijdens een fotoshoot. Samen met haar vriend Osric wilde ze foto’s laten maken voor kerst, om op te sturen naar hun familie in Aruba. Wanneer je Jenny voor het eerst ziet vraag je je af of ze een grapje met je uithaalt dat ze op Aruba geboren is. Maar als je haar eenmaal beter leert kennen dan merk je de arubaanse vriendelijkheid en gastvrijheid op.

Het duurde even om op te merken dat we qua sporten op het zelfde niveau zitten of in ieder geval elkaar heel goed aanvullen. Sinds dat we elkaar daar zo in hadden gevonden merkte we beide dat we steeds meer overeenkomsten hadden en zo ontstond er een fantastische vriendschap. Tijdens een lunch op een koude winterdag vertelde ze dat het haar onwijs leuk leek met een (nederlandse) vriendin naar Aruba te gaan en dat dit tijdens haar opleiding in Nederland er nog steeds niet van gekomen was. Nu ben ik altijd wel in voor een spontane actie en ik hou van reizen, dus ik zei: is goed, wanneer gaan we?

Een paar weken later zaten we samen achter de laptop, te kijken naar de mogelijkheden. Het eerste plan was een weekje, maar 9 dagen was goedkoper. Wow, 11 dagen was nog goedkoper. Nee dat konden we toch niet maken. OMG, 14 dagen is bijna de helft goedkoper!! Zullen we het gewoon doen? Het is wel lang he? Wat nou als we het na 7 dagen al zat zijn? Nee dat kan niet! Jenny drukte op Enter en voor we het ons konden beseffen was de reis naar Aruba geboekt.

14 dagen rondtrekken over een veelzijdig Eiland.

Er is zo veel te zien op dit eiland. Van het ruige zee gedeelte met heel veel rotsen tot de parelwitte stranden en helder blauwe wateren die je alleen in reismagazine’s ziet. Het eiland heeft ook veel soorten cactussen, een rijke geschiedenis en kleurrijke huisjes. Omdat Jenny op Aruba geboren is heb ik een mooi inkijkje gekregen op het echte eiland leven. Natuurlijk hebben wij ook enkele toeristentrekkers bezocht want ja, je bent er nu toch. Zelfs voor Jenny was het een avontuurlijke reis op een plek die haar al zo bekend was, ondanks dat heeft zij ook nieuwe dingen gezien en ervaren.

Deze reis was een avontuur, een beleving, een geweldige trip en ik werd zelfs nog geboekt om een Loveshoot te fotograferen. Ik hoop echt dat ik nog eens terug mag keren naar deze geweldige plek, maar dan om een bruiloft te fotograferen!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hallo Chantal, ik heb genoten van je foto’s gemaakt op Aruba. Het eiland wat voor altijd deel uitmaalt van ons leven, zo mooi… Aruba is 7 jaar ons thuis geweest, onze oudste is er geboren, de jongste is er gemaakt, beiden zijn er op school geweest. Op de Schakel. Zag ik ook een foto van Inge? De directeur van de Schakel? Mooi mens met een visie. Zij maakte het Schakelcollege mogelijk waar ik aan mee heb mogen bouwen en 3 jaar les heb gegeven. Jenny hoorde bij de eerste leerlingen en ik herinner mij haar nog goed, met haar ginger-haar en mooie ogen. Groet haar maar van haar juf kunst & cultuur. Keep shooting those beautiful pictures!
    Suzanne Smits

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: