Al een lange tijd was het mijn wens om wat fotografie werk te doen in het buitenland. Natuurlijk neem ik op reis altijd mijn camera mee om de avonturen vast te kunnen leggen, maar echt ergens in het buitenland doelbewust heen gaan voor een fotografie opdracht had ik nog niet gedaan.

Vorige zomer leerde ik Milad en Marielle kennen tijdens onze fotosessie in de Schoorlse duinen, tijdens het fotograferen van de loveshoot stelde ze mij allerlei vragen. Ze waren oprecht geïnteresseerd wat mijn bedrijf voor mij betekende, of ik voltijd fotograaf was en wat mijn grote doelen waren. Vooral de laatste vraag zorgde ervoor dat ik dit grote droomdoel echt eens uit zou moeten spreken. Ik wilde heel graag een bruiloft in het buitenland fotograferen.

Als ik het doel echt specifiek zou moeten maken, ik wilde een bruiloft in Schotland, in de ruige natuur, fotograferen. Milad en Marielle vertelde mij dat zij van plan waren elkaar het Ja-woord te geven in een prachtige wijngaard in de bergen van Malaga. Ook vroegen ze zich af of ik hun bruiloft voor ze wilde fotograferen en zo belandde ik in de zomer van 2019 aan de Costa del Sol.

Als ik Spanje in 3 woorden zou moeten omschrijven dan zijn dat deze: Tempranillo (favoriete rode wijn), siësta en bijzonder mooie architectuur. Vooral een stierenarena bezoeken stond hoog op mijn “dit wil ik in het echt zien” lijst voor deze trip.

Second shooter Karin en ik vlogen een dag eerder naar Spanje om even te acclimatiseren, te wennen aan deze nieuwe omgeving/achtergrond, in te kunnen spelen op het licht (ja dit is echt anders!) en natuurlijk een dag te kunnen genieten van deze mijlpaal. Dit vierde wij, op verzoek van bruidspaar Jelle en Tineke, door een uitstapje te maken naar een prachtige stad op een berghelling genaamd La Ronda. De foto’s van deze mini trip vind je hieronder. Ben jij ook wel eens in deze omgeving geweest? Wat vondt jij er van?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: