Hieperdepiep Hoera!

Vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden. Voor de 4e keer ben ik 25 jaar geworden 😉  Voor een mooie verjaardagstaart ben je nooit te oud. Ik was op zoek gegaan naar toffe taart. Door een tip van mijn beste vriendin kwam ik uit op de facebookpagina van Two Fat Ladies. Ze hadden onwijs veel schattige taarten op de pagina staan en bij het zien van de eenhoorn taart werd ik helemaal enthousiast. Die wilde ik ook.

Via de webshop kun je makkelijk de taart online bestellen en aanpassen naar jouw wensen. Ik heb gekozen voor een boerencake taart met chocolade botercrème en karamelblokjes. Ik had nog even kort mail contact gehad over de kleuren van de taart en wist dat het goed ging komen. Bij het bestellen kun je aangeven of je de taart wilt halen of wil laten bezorgen. Ik ken mijzelf, ik ben een kluns, dus was het beter dat de taart bezorgd werd. 

Vanmorgen stipt om 10 uur ging de deurbel en werd ik blij verrast met deze fantastische taart. Ik ben zo blij met de taart dat ik er niet over op kan houden en vind dat iedereen hem moet zien. Bij het plaatsen van de taart op de zelfgemaakte taartschaal voelde ik mij meteen jarig. Het plaatje is compleet!

Huis is versierd, plannen voor vandaag zijn gemaakt, taart is awesome en het is onwijs mooi weer. Mijn dag kan niet meer stuk! Ik voel me echt jarig!

eenhoorn taart, taart, eenhoorn, verjaardagstaart, leuke taarten, two fat ladies, Heerhugowaard, Alkmaar, eenhoorn, roze, goud, meisjes verjaardag,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: