Een eerste zicht of first look is een van de mooiste momenten van je bruiloft. Nadat jullie, apart van elkaar, jezelf hebben voorbereid is de grote onthulling eindelijk daar. Het is een spannend moment waar jij en je partner echt iets bijzonders van zouden moeten maken. Maar wie moeten hier bij aanwezig zijn?

Even met z’n twee.

Na een lange voorbereiding kijk je uit naar jullie bruiloft. Het moment dat jullie elkaar eindelijk zullen zien als bruid en bruidegom is al heel spannend en daarom kun je ervoor kiezen om dit eerste zicht moment voor jezelf te houden. Wees vooraf wel heel duidelijk tegen je ceremoniemeester, familie en vrienden dat jullie dit zonder toeschouwers willen doen. Maakt iemand bezwaar? Vertel dat je lang op dit moment hebt gewacht en dat je even een paar minuten voor jou en je verloofde wilt hebben. Zij zijn al aanwezig bij alle andere trouwactiviteiten.

Met enkele leveranciers.

Heb je een fotograaf en een videograaf om dit moment vast te leggen? Laat ze van tevoren samenwerken om de perfecte locatie te vinden om ervoor te zorgen dat je eerste zicht perfect wordt vastgelegd.

Met de familie.

De kans is groot dat je naaste familieleden hebben aangegeven dit moment te willen zien. Laat je ceremoniemeester je helpen een goed plekje te vinden zodat je familie het moment kan meemaken zonder dat ze in je nek staan te hijgen.

Het maakt niet uit wat je uiteindelijke plan is als je het iedereen maar van tevoren laat weten hoe je het voor je ziet.

Plan voor succes.

Als je van je eerste zicht tot een perfect fotomoment wilt maken is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Bedenk van tevoren de beste locatie om dit te doen, reserveer ruim voldoende tijd voor de onthulling en bepaal met wie je dit moment zou willen delen. Alleen dan maak je dit moment tot een succesvolle ervaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: