Tutorial video: verlovingsring foto maken

Gefeliciteerd met je verloving!

De eerste vraag die je waarschijnlijk zal krijgen is: “hoe ben je gevraagd?”. Dat verhaal heb je natuurlijk al lang al uitgeschreven zodat je het makkelijk via Whatsapp kan delen. Maar bij het verhaal hoort natuurlijk een toffe foto van je grandioze verlovingsring! Nu wil je natuurlijk een  fantastische foto gaan sturen maar hoe maak je zo’n mooie foto wat heb je daar allemaal voor nodig? Nou, dat ga ik vertellen!

Het allereerste wat je nodig hebt is natuurlijk je verlovingsring! Je kunt ervoor kiezen om foto’s met of zonder het ringdoosje maken.

1. Licht

Het allerbelangrijkste om van jou leuke foto een mega-geweldige-fantastische-foto te maken is natuurlijk licht. Ik ga geen moeilijke fotografen uitleg geven over licht en belichting maar je moet wel goed kijken op welke plek je ring het beste tot zijn recht komt.

2. Ondergrond

Door ondergrond of achtergrond van deze foto is heel belangrijk. Het is de sfeerbepaler van het beeld en door te kiezen voor een rustige achtergrond valt je ring nog beter op!

Gebruik een gladde oppervlakte, de kaft van je favoriete notitieboekje, een mooi stuk papier of je houten tafel als ondergrond voor deze foto.

3. Accessoires

Wanneer je een ondergrond gekozen hebt kun je na gaan denken over de accessoires die je wilt gaan gebruiken om de foto op te fleuren. Denk aan dingen die je verloving verhaal kunnen versterken. Bloemen, schelpen, veren, zand, bladeren, ect, ect.

In de video leg ik je uit hoe je mooie foto’s kunt maken van je verlovingsring en dit alles met je smartphone. Je hebt dus geen fotografie ervaring nodig alleen een beetje creativiteit.

Ik laat zien hoe je met een smartphone, een goede ondergrond en enkele accessoires de meest geweldige foto’s van verlovingsring kunt gaan maken. Natuurlijk heb ik zelf alle foto’s in deze video met een Samsung S9+ smartphone camera gemaakt en laat ik je graag het foto resultaat zien.

Owja, ik heb ook nog een geweldige en zeer goedkope bonus tip om je foto net even meer speciaal te maken! Veel kijkplezier en ik hoop natuurlijk dat je jouw resultaat met mij gaat delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: