Zoals bijna iedere Nederlander, ben ik niet zo dol op regen. Een eerste gedacht is dan ook dat het geen goed weer is om foto’s te maken en je liever een fotosessie verplaatst naar een andere dag. Wanneer je gaat trouwen kan je dag niet worden verzet omdat het regent (of stormt, of onweert) en gaan we er gewoon voor!

Doordat het de afgelopen tijd zo een wisselvallig weer is geweest en ook door de stoere buitenmensen die ik mijn klant mag noemen, heb ik geleerd om gebruik te maken van de sfeer op minder zonnige/stormachtige dagen. Het heeft mij creatief uitdaagd en juist dit is wat ik zo leuk vind aan fotograaf zijn. Het kunnen uiten van mijn creativiteit, uitgedaagd worden in mijn werk, persoonlijk en zakelijk groeien en dat ik mensen kan helpen bij het vastleggen van belangrijke mijlpaal in hun relatie! Weer of geen weer!

De trouwfotoshoot van Thijs en Milou in de Polder van Noord-Holland.

Het regende, de zon scheen, dan regende het weer en ineens kwam er een flinke onweersbui op ons af. De flits, die had ik niet gezien maar de donderklap was heel dichtbij. Ik voelde het rommelende geluid op mijn borstkas drukken en een rilling liep over mijn rug. Alsof de statische elektriciteit door mijn hele lichaam trok. Ik wist gelijk dat we nog maar enkele minuten hadden voordat de bui recht boven ons zou zijn en ik probeerde op een rustige manier het bruidspaar zo snel mogelijk de auto in te krijgen. Oke, ik geef het toe ik was wel een beetje bang. Maar wat wil je als je midden in de polder staat en er een flinke onweersbui boven je hoofd hangt.

Mijn auto stond ietsje verder dan die van het bruidspaar, dus ik rende zo hard mogelijk naar de auto. Ik had nog maar net de deur dichtgetrokken en het begon echt KEIHARD te regenen. Zo hard dat ik de trouwauto bijna niet meer kon zien. Daar zaten we dan, rustig te schuilen in de auto, wachtend tot het zou opklaren en dat deed het gelukkig ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: