2 jaar lang ben ik trots eigenaar geweest van een studioruimte in het Wilibrord Business Centrum te Heiloo. Ik had een fijn plekje gecreeĆ«rd en verschillende studio fotoshoots in de studio gehad en er veel uren gespendeerd achter mijn computer. Zoals jullie al op mijn facebookpagina hebben kunnen lezen ben ik sinds 01-07-2016 definitief verhuist naar het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar.

Waarom ik verhuist ben?

In het WBC te Heiloo waren meer ondernemers te vinden in de gezondheids sector. Ik zelf zit in een de creatieve sector en was eigenlijk wel op zoek naar andere creatieve ondernemers om mee te werken en mee samen te kunnen werken. Na een gesprekje met Karen Metselaar, mijn vaste tekstschrijver, leerde ik het nieuwe warenhuis kennen. Wat ze mij er over vertelde klonk goed en was precies waarnaar ik op zoek was. De volgende dag ben ik een kijkje gaan nemen en al snel was ik erover uit ik wilde mij aansluiten bij deze creatieve community en al snel ging ik verhuizen.

Geen studio fotografie meer.

In het nieuwe warenhuis heb ik mijn werkplek klaargemaakt en ik kan hier elke dag van 09.00 tot 18.00 aan de slag. Op deze werkplek ben ik alleen nog te vinden achter mijn computer of voor een bakkie koffie. Elke ondernemer en creatieveling die in het nieuwe warenhuis zijn bedrijf heeft gevestigd zit in een grote ruimte, samen, met elkaar. Dit is een van de redenen waarom studio fotografie niet meer mogelijk is. Dat ik geen studio fotografie meer doe is een bewuste keuze geweest, ik ben namelijk Lifestyle fotograaf! Zoals je op mijn website, blog en social media pagina’s hebt kunnen zien bestaat mijn stijl uit kleurrijke en levendige foto’s.Door zelf een (buiten) locatie uit te zoeken krijg je een persoonlijke fotoshoot. Op locatie is vaak ook meer ruimte en heb je verschillende achtergronden. Dit maakt de fotoshoot gevarieerd en levendiger dan fotografie in een studio.

Leuk vooruitzicht

Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik alles zelf gedaan, alleen de boekhouding laat ik over aan Johan van Euro-Desk en de webteksten zijn geschreven door Karen Metselaar. Het logo is door mij in elkaar gezet en al een aantal keer aangepast. De website en de blog worden door mij gemaakt en onderhouden, deze is ook al een aantal keer van uiterlijk veranderd. Met alle grote veranderingen in mijn bedrijf werd het ook tijd om de huisstijl en website professioneel te laten ontwerpen. Suzanne van Beau Creative is hier mee aan de slag gegaan voor mij en ik kan niet wachten deze met jullie te delen! 


Wat veranderd er nog meer?

Tijdens elke fotoshoot of bruidsreportage leer ik geweldige mensen kennen en ik blog met veel plezier over hun fotoshoot maar ook over hun. Elke week verschijnt er een nieuw verhaal of update op de blog. Mijn blog is ook een plek om meer over mij als fotograaf en persoon te lezen, daarnaast wil ik ook blogs gaan schrijven waarin handige tips en tricks voor fotoshoots verschijnen, bijvoorbeeld, wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot, wat trek je eigenlijk aan en zijn er nog dingen waar je aan zou moeten denken wat betreft de locatie of accessoires.

Heb jij nog een onderwerp waarover je meer wilt weten of heb je vragen voor mij? Ik hoor het graag van je! Laat een facebook reactie achter of stuur mij een mailtje. Ik wil graag mijn visie, ervaring en informatie met je delen.

%d bloggers liken dit: