Het was de eerste bruiloft die ik in het buitenland mocht fotograferen. Ik kijk nog steeds terug op een geweldige reis, ervaring en natuurlijk fantastische foto’s! De eerste keer dat Milad en Marielle deze plek bezochten waren ze gelijk enthousiast. Als ze ooit trouwen dan wilde ze dat hier doen. De sfeer, de details, de locatie het is gewoon prachtig samen! Ik snap helemaal waarom dit bruidspaar voor deze locatie is gevallen en nog steeds ben ik zo dankbaar dat ik mee mocht om dit avontuur vast te leggen.

Voor de ceremonie gingen we op pad voor hun trouwfotoshoot. In het midden van het berglandschap stonden ze tegenover elkaar. Ze hielden elkaars handen vast en namen even een moment voor hunzelf. Je hoorde een zachte ruis door de zwakke wind die door de bergpas trok maar meestal was het stil. Het bruidspaar wist dat ze nu nog even samen konden zijn en dat hun gasten vol smart op ze aan het wachten waren. Nog even dan…. en toen was het tijd om naar de ceremonie te gaan. Ze kozen voor een ceremonie in het zonnige spanje, midden in de wijngaard van het hotel met uitzicht over de bergen. Een prachtig uitzicht, maar het bruidspaar had tijdens de geloften en het ja-woord alleen oog voor elkaar.

Bij de avond fotoshoot streek het kleine beetje zonlicht over een vol graanveld wat wel van goud leek te zijn. In het midden stond een bruid te genieten van dit stilte moment. Je hoorde alleen de wind zachtjes door het graan ruisen en de vele vogeltjes die haar toezongen. Naast mij stond de bruidegom, hij was zijn vrouw aan het bewonderen en aan zijn blik kon je zien dat hij zich de gelukkigste man op aarde voelde. Zijn droom was zojuist uitgekomen, samen met zijn grote liefde elkaar eeuwige trouw beloven op een prachtige locatie midden in het berggebied van Malága Spanje

Ik hoop echt dat ik nog veel meer van dit soort mooie ervaringen mag beleven en mee kan reizen met nederlandse bruidsparen die kiezen voor een bruiloft op een bijzondere locatie in het buitenland.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: