Het is februari en voor je het weet al weer valentijnsdag. Heb je er wel eens overna gedacht je geliefde te verrassen met een loveshoot?

Een leuke verrassingsdate en jullie liefdesverhaal word gelijk vastgelegd in een memorabele fotoserie. Je boekt deze valentijnsdate nu met 14% korting.

koppel fotoshoot, loveshoot, Chantal Tak Fotografie, fotoshoot in Schoorl, de schoorlse duinen, bos, natuur, nederlandse natuur, professionele, fotosessie, fotoshoot, Alkmaar, Amsterdam,

Over de loveshoot

Verliefd, verloofd, getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik leg jou en je grote liefde graag vast op de gevoelige plaat! Tijdens de loveshoot ligt de focus op jullie persoonlijke trekjes en relatie. Natuurlijk leg ik jullie het liefst vast op de perfecte, romantische manier. Maar nog belangrijker zijn jullie humor en onderlinge dynamiek. Het is hoe dan ook mijn doel om jullie van foto’s te voorzien, waar jij en je partner elkaar echt in herkennen. En om tot die foto’s te komen, maken we er een spontane, gedenkwaardige ervaring van!

 • De loveshoot is bestemd voor koppels
 • Ben je verliefd op je huisdier? Een loveshoot met je hond of kat kan natuurlijk ook.
 • De fotoshoot vindt plaats op een (buiten)locatie naar keuze
 • Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor de fotoshoot
Loveshoot, Castricum, Strand, romantische fotoshoot, winter op het strand,

Aanpak van de loveshoot

De loveshoot is heel intiem. Voordat we beginnen met fotograferen gaan we op zoek naar een mooi plekje op de sessie te beginnen. Zo kan ik kennis met jullie maken en kijken hoe jij en je partner met elkaar omgaan. Ik wil jullie liefde voor elkaar vastleggen en in een spontaan moment vangen. Daarom doe ik mijn best om jullie het gevoel te geven dat ik er niet ben. Beide partners worden tijdens de fotoshoot echt betrokken. Spontaniteit, enthousiasme en een prettige sfeer zijn het resultaat!

Chantal Tak, fotografie, loveshoot, koppelshoot, romantische, fotoshoot, strand, nederland, scotland, belgie, duitsland, engeland, cornwall, Ierland, in het buitenland,

Investeren in professionele foto’s

Boek een complete lovehoot voor € 167,70 (in plaats van €195,-) dit is voor maximaal 2 personen.  Deze fotoshoot bevat:

 • 1 tot 1,5 uur fotograferen op locatie.
 • inclusief reiskosten en reistijd naar en van de fotolocatie.
 • alle fotobestanden digitaal.
 • Mini foto album (15×15 cm)
koppel fotoshoot, loveshoot, Chantal Tak Fotografie, fotoshoot in Schoorl, de schoorlse duinen, bos, natuur, nederlandse natuur, professionele, fotosessie, fotoshoot, Alkmaar, Amsterdam,

Het is ook mogelijk een basis loveshoot te boeken. Deze romantische fotosessie voor 2 boek je al voor €107,50 (in plaats van €125,-)

 • Tot 1 uur fotograferen op locatie
 • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie.

Willen jullie meer dan 15 fotobestanden? Geen probleem! De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn € 4,95. Mijn kosten voor de heen- en terugreis naar de locatie – vanaf postcode 1723 KE – komen hier nog bij: deze bedragen € 0,25 p/km.

Voorwaarden

Deze aangepaste prijs is geldig tot en met 14 februari 2019. Boek snel je sessie tegen dit gereduceerde tarief. Omdat het een eenmalige aanbieding is kun je alleen direct je fotosessie inplannen op een gewenste datum, het is niet mogelijk een cadeaubon te verkrijgen of voucher. De fotosessie word gepland en direct betaald. Pas als de betaling voldaan is is jullie fotosessie officieel geboekt.

Deze actie boeken als trouwfotoshoot is niet toegestaan. Als het bij het uitvoeren van de fotosessie toch om trouwfotografie blijkt te gaan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Boek hier jullie sessie

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, disclaimer en privacy verklaring.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: