De broer van mijn beste vriendin gaat trouwen! En raad eens wie die mooie dag mag gaan fotograferen? ikke natuurlijk!! Terwijl hun perfect wedding calender al de laatste dagen aan het aftellen was gingen wij de duinen in voor hun verlovingsfotosessie. Ze hadden gekozen voor een stoere/ruige en mijn favoriete fotolocatie; de Schoorlse duinen. Dit wordt overigens ook de fotolocatie voor hun trouwfotoshoot. Na een lange periode van wind, wolken en heel veel regendagen was het droog, gelukkig! Stefan, Judith en ik vertrokken na een korte sessie met de kinderen, op de plek waar ze elkaar hebben leren kennen in het Rosaruim Park, in de richting van Schoorl. Door dat het zo wisselvallig weer was geweest stonden de duinen en vol groen en kleurrijk bij. Perfect voor de fotosessie van deze natuurliefhebbers. 

Loveshoot bij een ondergaande zon door Chantal Tak Fotografie in de Schoorlse duinen

Hoe moet ik het anders noemen?

De meeste mannen hebben het niet zo op het woord Loveshoot en ik moet ook eerlijk bekennen dat het heel touchy feely, notebook romantisch, zwijmel zwijmel klinkt, maar ik weet er gewoon geen ander woord voor. Dus mocht jij er een andere naam voor weten, hoor ik het graag! Sidenote: ik heb helemaal niks tegen de Notebook! Ik heb de film zelfs al 3 keer gekeken en vind het nog steeds een fantastische film. Maar Stefan en Judith wist wat ze te wachten stond, omdat het niet de eerste keer is dat ze voor mijn camera hadden gestaan. Ze stonden al eerder, als koppel, model voor mij toen ik foto’s maakte voor het afstudeer portfolio en wisten dus dat een fotosessie gedaan door mij; veel humor, spontane foto’s en het vooral heel leuk is, betekende en keken er daarom onwijs naar uit. 

Geef het een film titel.

De fotosessie van Stefan en Judith zou een romantische en hele stoere loveshoot worden. Toen ik voorstelde dat ze hun leren jas mee moesten nemen waren ze gelijk enthousiast, maar vooral benieuwd wat ik daarvoor had bedacht had. Als we de sessie zouden benoemen doormiddel van een filmtitel, denk ik aan de titel: Grease! En toch kwam er ook heel even een legendarisch Titanic moment voorbij. Je kunt je voorstellen dat Stefan graag als Rose aan de boeg van het schip ging staan en Judith als een soort van Leonardo di Caprio achter hem verscheen terwijl ze Celine Dion aan het neuriën was. Nu zijn het juist dit soort hilarische momenten die ik moet vastleggen en laat verschijnen op de blog. 

Maar goed, om weer even terug te komen op de leren jassen. Ik kende een prachtig verborgen plekje in de Schoorlse duinen waarbij de omgeving hard, ruig en rauw was. Het is een spannende klimtocht maar geloof mij als je er aan komt snap je gelijk mijn visie voor foto’s met leren jas. Stefan en Judith zijn een alternatief koppel, houden van ruige natuur en waren daarom de juiste personen voor het maken van deze stoere maar toch romantische foto’s. 

Ook dit keer kijk ik terug op een fantastisch leuke fotosessie, we hadden gewoon een heerlijke avondwandeling kunnen maken op een prachtige plek. De dag had zelfs nog een kleine verrassing in petto, we sloten deze namelijk af met een kleurrijke zonsondergang aan het strand. Waarna het echt tijd was om naar huis te gaan. Want zodra het begint te schemeren aan de kust kun je er van uit gaan dat het op de weg terug heel erg donker zal zijn. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: