Raymond en Eva leerde elkaar kennen op de werkvloer. Toen Eva vanuit een ander filiaal werd overgeplaatst zag ze Raymond voor het eerst. Hij droeg een veel te groot overhemd met schort en haar eerste en meest romantische gedachte was “Jeetje wat is die dun zeg”. Raymond zag Eva en dacht “wauw, wat een mooi meisje”. 

Loveshoot, schoorlse duinen, fotoshoot met zonsondergang, Chantal Tak Fotografie, fotograaf Alkmaar, leuke fotograaf,

Romantiek op het werk.

Tijdens het werken merkte ze al snel dat er een klik was en besloten ze eens af te spreken. Vanaf dat moment appte ze bijna dagelijks met elkaar en anders zagen ze elkaar tijdens het werk. Ze wisten toen al dat er veel meer was dan alleen een klik tussen beide maar bleven nog een lange tijd om elkaar heen draaien, tot het moment dat ze er niet meer omheen konden.

Buiten het werk spraken ze vaak af om te gaan wandelen en hadden onwijs gezellige gesprekken. Raymond was er sterk van overtuigd dat hij Eva nooit als vriendin kon krijgen. Op een gegeven moment trok hij de stoute schoenen aan en kuste Eva tijdens een van hun wandelingen. Eva’s gevoelens voor Raymond werden daardoor nog sterker en sinds dat moment zijn ze onafscheidelijk. 

Leuke fotoshoot, Loveshoot, romantische fotoshoot, beste fotograaf, omgeving Schoorlse duinen
Leuke fotoshoot, Loveshoot, romantische fotoshoot, beste fotograaf, omgeving Schoorlse duinen, Chantal Tak Fotografie, mooie foto's,

Stiekem knuffelen.

Dat ze collega’s waren was natuurlijk nog leuker zo konden ze elkaar nog meer zien. Lange tijd hielden ze het stil omdat het niet echt de bedoeling is om collega’s te zijn en in een liefdesrelatie te zitten. Het stilhouden was natuurlijk een uitdaging als de liefde nog pril is. Het liefste knuffel je elkaar uren lang en dat kan niet op de werkvloer. Hun blikken naar elkaar zei al genoeg en al snel wisten enkele collega’s dat Raymond en Eva een stel waren. Dit was ook het moment waarop ze besloten hun relatie openbaar te maken bij de bedrijfsleider. De bedrijfsleider vond het alleen maar leuk voor ze! Sindsdien konden ze het gewoon aan iedereen vertellen en elkaar gewoon een knuffel geven na het werk.

goede fotograaf, leuke fotoshoot, fotograaf, omgeving, alkmaar, Schoorl, Schagen, Bergen, leuke fotograaf, Chantal Tak Fotografie, Liefde, koppel, Loveshoot, verliefd,
goede fotograaf, leuke fotoshoot, fotograaf, omgeving, alkmaar, Schoorl, Schagen, Bergen, leuke fotograaf, Chantal Tak Fotografie, Liefde, koppel, Loveshoot,

Inmiddels werkt Raymond niet meer in het zelfde filiaal als Eva, hij is overgeplaatst om door te kunnen leren en te groeien in het bedrijf. Raymond zegt nog vaak tegen Eva dat ze een droom is die voor hem is uitgekomen.

Willen jullie je liefde ook laten vastleggen tijdens een romantische loveshoot? Of ben je op zoek naar een fotograaf voor een andere soort fotoshoot?  Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden, informatie of prijzen. Laat jullie wensen weten en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort tijdens een gezellige sessie :).

%d bloggers liken dit: