30 jaar geleden op een koude winterdag was de grote dag van Cora en Jos. Ze hadden een prachtige dag samen en de winterkou maakte ze niet uit. De hele stad was verlicht en kleurrijk versierd voor de naderende feestdagen en dit gaf natuurlijk helemaal een feestelijke sfeer.

Het enige wat ze nog steeds jammer vonden aan hun mooie dag was dat de foto’s niet waren geworden wat ze er van verwacht hadden. Jaren lang hebben Jos en Cora hier enorm van gebaalt, ze woonde inmiddels niet meer in Utrecht maar dit had toch wel een leuke herinnering geweest om met de kinderen te delen.

Romantische fotoshoot, fotoshoot, Castricum aan zee, strand fotoshoot, winter, Chantal Tak Fotografie,

Met het naderende parelen jubileum vonden hun kinderen dat het tijd was voor een leuke fotografie ervaring. Helaas was het niet mogelijk de trouwfoto’s over te doen. Daarom was het gewoon een goed moment om nieuwe trouwfoto herinneringen te maken, maar dan voor het jubileum.

Nietsvermoedend werden Jos en Cora door een van hun dochters wakker gemaakt. Ze kregen een ontbijt op bed met daarbij een briefje. De instructies van dit briefje waren simpel. Rond 14:00 worden jullie, leuk gekleed, verwacht op een favoriet plekje (strand van Castricum) voor een verrassing. Ze hadden geen idee wie ze zouden ontmoeten en wat ze te wachten stond. Het was een mooie winter dag en druk op het strand. Elke voorbijganger kon de persoon zijn die de verrassing zou kunnen onthullen. In spanning wachtte ze af en ineens stond ik voor hun neus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: