Ik kon het bijna niet geloven, ik zou naar Aruba gaan en ik mocht er ook nog eens een fotosessie doen. In eerste instantie was het de bedoeling gewoon vakantie te gaan houden met een vriendin, aangezien ik er toch 2 weken zou zijn en genoeg tijd zou hebben op te laden voor een nieuw fotografie seizoen had ik besloten toch even gebruikt te maken van deze kans.

Ik was op een geweldig eiland, met fantastisch licht en de mooiste locaties die je je kunt bedenken. Als ik er niet zou fotograferen dan zou ik eenmaal terug in Nederland echt spijt krijgen. Dus plaatste ik een oproep en zodoende mocht ik een fotosessie doen met Karla en Marco op het mooie eiland Aruba!

Mangel Halto

De dag van de fotoshoot was het bewolkt. Toch ging de fotosessie gewoon door en besloten meerdere plekjes te bezoeken voor een zo gevarieerd mogelijk resultaat. Als eerste stond Mangel Halto op de planning. Dit is een plek die ik alleen via pinterest had gezien, want ja hoe vind je fotoshoot locaties in een land waar je nog nooit bent geweest.

Karla en Marco wilde graag een fotolocatie aan het water of op het strand. Dus ging ik op zoek naar bijzondere fotoshoot locaties. Ik wilde een locatie die bij dit koppel paste, aan het water en wat niet leek op locaties waar ik al veel gefotografeerd had. Mangel Halto was zo een locatie die precies was wat ik voor ogen had.

Beach at the blue Residences

Aruba staat bekend om haar prachtige stranden. Om een beetje diepte in je foto’s te krijgen en te laten zien dat je op een tropisch eiland bent kun je het beste op zoek naar een strand met rotsen of bomen want dat hebben de nederlandse stranden niet. Het strand waar het tweede deel van de fotosessie plaats vond is overdag bezaaid met bruinbakkende touristen maar als de avond valt worden alle strandstoelen verzameld en ligt het er een soort van verlaten bij. Perfecte omstandigheden voor de fotoshoot natuurlijk, er was niemand meer te bekennen.

Nikki’s beach sunset

Omdat we het liefste foto’s wilde maken bij ondergaande zon, probeerde we het enkele dagen later nog een keer maar dan bij Nikki’s beach. De avond was gewoon te mooi om zomaar voorbij te laten gaan. Daarnaast was dit mijn laatste kans om op creatief vlak de fotosessie af te ronden want het was de laatste avond die ik tijdens deze trip aan het strand zou liggen. De volgende dag vloog ik terug naar Amsterdam.

Nikki's beach Aruba Kayak strand
Rustige zonsondergang Aruba Nikkie's beach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: