Ze wonen dicht bij elkaar en kennen elkaar al heel lang. Na een afspraak om samen te gaan schaatsen, sloeg de vonk over en op 1 april 2013 (nee, dit was geen grap) werden zij officieel een stelletje.

Huwelijksaanzoek, tulpenveld, loveshoot, verloving fotoshoot, verloofd, in een tulpenveld, wij gaan trouwen,

Gisteren bij een goudgeel tulpenveld van Appelman Tulpen Wogmeer​ sprak ik af met het stel. Christiaan had een plan en boekte daarvoor een loveshoot. Samen met zijn vriendin Henrieke reden ze over het hobbelige landweg naar dit prachtige veld voor de fotoshoot. Maar wat Henrieke niet wist, was dat dit een belangrijk moment in hun leven zou worden.

We zochten een mooie plek in het tulpenveld voor de eerste aantal foto's en toen was het moment daar. De zon brak door en Christiaan griste iets uit zijn broekzak, het was een blauw doosje van Juwelier Dekker​. Henrieke keek hem verbaast aan. Nog voordat ze besefte wat er aan het gebeuren was ging Christiaan op een knie en vroeg haar die ene belangrijk vraag.

Huwelijksaanzoek, tulpenveld, loveshoot, verloving fotoshoot, verloofd, in een tulpenveld, wij gaan trouwen,

Christiaan en Henrieke, gefeliciteerd met jullie verloving! Ik ben jullie heel dankbaar dat jullie mij hebben gevraagd dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: