Een jaar geleden stonden Erik en Karlijn tegenover elkaar in het kerkje van Eenigenburg, Noord Holland. In een klein gezelschap van familie en vrienden beloofde ze elkaar eeuwige trouw en mochten ze elkaar vanaf dat moment man en vrouw noemen.

Origineel cadeau voor bruiloft.

Een gezamelijke vriendin wilde ze een mooi cadeau geven. Iets bijzonders, iets wat ze nog nooit hadden gedaan en iets waar ze nog lang plezier van zouden hebben. Ze besloot om samen met een aantal vrienden een fotoshoot cadeau te geven. Ik schreef een cadeaubon voor uit zodat de vrienden deze op de bruiloft aan Erik en Karlijn konden geven. Het bruidspaar mocht dan zelf een geschikt moment kiezen voor hun (eerste) fotosessie.

Anniversary Loveshoot

Vlak na de bruiloft ging het leven van Erik en Karlijn in een sneltreinvaart. Ze kochten een huis, gingen flink klussen en verhuizen naar hun nieuwe woning. Je weet wel hoe dat gaat, al je spullen verdwijnen in dozen en voordat je alles weer een plekje hebt gegeven ben je weer maanden verder. Hierdoor waren ze de fotoshoot cadeaubon een beetje vergeten. Toen alles weer een beetje op orde was kreeg ik een berichtje van Karlijn. Ze wilde graag haar fotosessie bij mij inplannen. Aangezien we dichtbij de datum van het 1 jarig jubileum zaten, maakte we er gewoon weer een bijzonder moment van.

“bij mij hoef je geen fotomodel te zijn, geen een van mijn klanten weet wat ze te wachten staat, zolang jullie het maar naar je zin hebben en er plezier aan beleven, dat is mijn doel bij iedere fotosessie!” 

Eerste professionele fotosessie.

Ze kozen voor een fotosessie in het Schoorlse bos. Voor Erik en Karlijn was dit hun eerste professionele fotoshoot en ze vertelde mij dat ze niet zo goed waren in poseren. Waarop mijn reactie was “bij mij hoef je geen fotomodel te zijn, geen een van mijn klanten weet wat ze te wachten staat, zolang jullie het maar naar je zin hebben en er plezier aan beleven, dat is mijn doel bij iedere fotosessie!” 

Karlijn had haar blauwe jurk met roze katten erop aangetrokken. Dit was natuurlijk een jurk die niet onopgemerkt kon blijven. Ik complimenteerde haar over deze fantastische jurk. Ze begon te lachen en zei dat ze die speciaal voor mij had aangetrokken omdat ik zo een katten fan ben. Ik vond het echt onwijs leuk om op te merken dat we zoveel verschillende interesses hadden en we raakte gewoon niet uitgepraat. 

Grapjes, geintjes en een prachtige wandeling.

Ik kon echt duidelijk zien dat ze het naar hun zin hadden. Kleine grapjes, geintjes en de namen van hun katten maakte het koppel al aan het lachen. Aan het einde van de sessie waren we voldaan, het was een leuke wandeling, we hadden prachtige foto’s weten te maken en zij waren weer een fantastische ervaring rijker.  

Ik wil ook een cadeaubon geven:

Ben jij nog op zoek naar het leukste cadeau voor een bruidspaar? op zoek naar een bijzondere ervaring die een bruidspaar kan beleven op het 1 jarig jubileum of voor een ander bijzonder moment in hun relatie? Misschien kan ik je hierbij helpen! Geef je bruidspaar een origineel cadeau, een fantastische activiteit die ze kunnen doen om hun trouwdag op een leuke manier te vieren. Een cadeaubon die ze zeker weten gaan gebruiken! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: