Ik ga geen prachtig verhaal vertellen waarin ik je vertel dat ik altijd al wist dat ik fotograaf wilde worden. Nee bij mij ging dat niet zo! Toen het tijd was om een keuze te maken voor de toekomst was ik er sterk van overtuigd dat ik binnenhuis architect zou worden. Het leek mij een baan vol creativiteit, creatie, styling en toekomst perspectief. Achteraf gezien denk ik dat het een overhaaste “ik moet toch iets gaan doen” keuze was en dat ik iets te veel uur had besteed aan het bouwen van huizen voor mijn Sims. Na 1 jaar op de opleiding wist ik het zeker, dit was niet mijn ding. Bij het volgen van een SPW-opleiding op de zelfde school verloor ik het plezier om te leren, ik besloot te stoppen met school en full-time te werken in een CD winkel.

Na een aantal jaar in het werkveld werd ik onrustig. Ik miste uitdaging, avontuur, creativiteit en een klein beetje magie. Dus zo begon mijn zoektocht naar de perfecte baan voor mij. Ik werd aangetrokken tot het ondernemerschap, het runnen van mijn eigen bedrijf en bepalen van je eigen regels maar het moest wel in de creatieve sector zijn. Na veel nieuwe dingen uitproberen vond ik de juiste uitdaging in fotografie. Het bleek een vak te zijn waarin in mijn creativiteit kwijt kon, avonturen kon beleven en het ontwikkel proces van een foto is magie! Fotograaf zijn is de perfecte combinatie tussen technisch en creatie, je blijft ontwikkelen en raakt nooit uitgeleerd.

Canon 5D mark 3, Canon, Camera, DSLR,

En zo begon ik mijn bedrijf.

Op 26 april 2012 begon het grote ondernemers avontuur voor mij en samen met mijn beste vriendin (want besties doen alles samen) stapte ik over de drempel van het K.V.K gebouw in Alkmaar. Binnen iets minder dan 10 minuten later stonden we buiten met een brede glimlach, een blauwe map en geregistreerd k.v.k. nummer. Sindsdien heb ik hard gewerkt aan mijn bedrijf, mocht ik veel koppels blij maken met fantastische foto’s van hun bijzondere momenten en reisde ik zelfs voor een aantal opdrachten naar het buitenland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: