Maanden, misschien wel jaren, lang ben je bezig geweest met het plannen en voorbereiden op jouw droombruiloft. Locatie, Check! Kleding, Check, Draaiboek, Check. Alle mogelijke scenario’s waarbij er iets fout kon gaan op je bruiloft waren in het draaiboek meegenomen en een alternatief plan stond klaar. Maar waar je niet op rekende was dat een grootschalige virus uitbraak plaatst zou vinden vlak voor je bruiloft….

Epidemie maatregels werden vanuit de overheid opgelegd. Evenementen met meer dan 100 personen moesten worden afgelast. Het is even slikken maar oké de bruiloft kan gewoon doorgaan. Er moet wel een aanpassing worden gemaakt aan de gastenlijst en het aantal gasten moet flink naar beneden worden gebracht. Hopelijk begrijpen ze je keuze. Maar je kan natuurlijk ook voor een livestream gaan in dit digitale tijdperk. Plan gemaakt! Bruiloft is nog steeds een go!

Maar toen…..

Toen kwam het bericht van de overheid dat de maatregels werden aangescherpt. Alle scholen en horeca gelegenheden moesten binnen een half uur sluiten, evenementen werden afgelast en we moeten nu 1,5 meter afstand houden met de medemens. Het ging per direct in en geldt nu tot 6 april. Deze maatregel maakte de bruiloft tot een “No Go” en daar was geen plan voor te maken. Maar wat nu?

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom het virus voor bruidsparen adviseer ik de Liveblog van The Perfect wedding in de gaten te houden. Zij proberen gedupeerde bruidsparen op de hoogte te stellen van alle maatregels en de mogelijke gevolgen daar van.

https://www.theperfectwedding.nl/artikelen/4649/gaat-mijn-bruiloft-door-coronavirus

Ik hou mijn hart vast voor de bruiloften die nog komen gaan. Want wat gebeurt er na 6 april? Helaas kan ik daar nu nog geen antwoord op geven, maar ik hou goede hoop dat de bruiloften vanaf mei geen problemen zullen ondervinden door de pandemie. Samen met mijn bruidsparen probeer ik een goede oplossing te vinden en ik zal ze helpen daar waar nodig is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: