Publicatie: Noord Hollands Dagblad

Op 5 augustus 2017 zijn Bill & Monique getrouwd, ik was die dag hun bruidsfotograaf. Na een lange dag fotograferen had ik bij thuiskomst gelijk alle foto's in de computer geladen. Ik vind het altijd erg leuk de eerste trouwfoto van het bruidspaar op mijn facebookpagina en blog te delen en ook deze keer ging ik dat doen.

Enkele dagen later, toen ik bezig was met de productfotografie voor Ninie Kinderkleding, ontving ik een email van het Noord Hollands Dagblad de Helderse courant. Ze wilde graag de foto die ik van Bill & Monique op facebook gedeeld had in de krant plaatsen bij het rubriek: burgerlijke stand. Eerst dacht ik dat iemand een grapje met mij aan het uithalen was, maar als snel kwam ik erachter dat dit een gevolg was van de PR-workshop die ik enkele weken geleden volgde in Utrecht. Ik woonde de PR-Workshop bij van Suusje HQ en Zakenmeisje in Maliebaan 45 te Utrecht. 

Ik was heel blij toen ik een exemplaar van de krant in handen kreeg. Super gaaf toch dat mijn harde werk word beloont met een foto in de krant.

 

bruidsfotograaf, Noord holland, dagblad, Helderse courant, fotograaf, rubriek, trouwen, burgerlijke stand,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: